תחומי התמחות

הדרכת הורים

שינוי משמעותי באווירה בבית ובהתנהגויות של הילדים דורש תהליך. בתהליך ההדרכה אשר יותאם עבורכם תקבלו פתרונות וכלים פרקטיים להתמודדות עם האתגרים השונים- תהליך ההדרכה כולל עשרה מפגשים או יותר בהתאם לצורך של כל משפחה ומשפחה.

אבחון דידקטי

מטרתו של האבחון הדידקטי היא למפות ולאתר את מקור קשייו הלימודיים של הילד/מתבגר ולבנות עבורו תוכנית לימודים מותאמת בעזרתה הוא יוכל לממש את יכולותיו ולצמצם את הפער הלימודי.

אימון קוגנטיבי התנהגותי ADHD

אימון ילדים/ מתבגרים בעלי הפרעת קשב. מתן כלים להתמודדות עם הקשיים הנלווים להפרעת קשב כגון: דחיינות, קושי בניהול זמן/ ביצוע מטלות/התארגנות, קשיים חברתיים/ רגשיים ועוד תוך דגש ועבודה על העלאת תחושת הערך, המסוגלות וחיזוק הביטחון העצמי.

אימון רגשי והתפתחות אישית בשיטת MBT

ליווי ואימון אישי ממוקד מטרות אישיות ומקדמות. האימון מיועד למי שרוצה ליצור שינוי משמעותי בחיים ולעבור תהליך אישי, להשתחרר מדפוסים ישנים/ אמונות מגבילות/ חסמים, להתחבר לעוצמות, לערך העצמי וליצור את השינוי הרצוי- בקריירה, במשפחה, ביחסים בינאישיים ,במערכות יחסים ובכלל.

הרצאות

מתן הרצאות פרטיות לגופים פרטיים/ ציבוריים, חברות, חברות הייטק בכל נושא המתקשר לתחומים הבאים: הורות, הפרעת קשב, לקויות למידה, הכנה לכיתה א', טראומה וחרדה, התפתחות אישית.

הכשרת צוותי חינוך

הכשרת צוותי חינוך במסגרות לימודיות/ באופן פרטי בתחומים הבאים: הפרעת קשב /לקויות למידה/ אבחון דידקטי/ מוכנות לכיתה א' .

שאלות נפוצות

מפגש הדרכת הורים/ אימון אישי נערך בזום/ פרונטלי, פעם בשבוע, ביום ושעה שמתואמים יחד מראש, משך כל מפגש הינו שעה אחת.
אבחון דידקטי מתבצע באופן פרונטלי, משך האבחון הינו ארבע שעות (תלוי בקצב העבודה של הילד/ מתבגר). האבחון מתבצע לאורך מפגש אחד או שניים במידת הצורך.
יש אפשרות לקבל החזר עבור אבחון דידקטי/ הדרכת הורים אך זה תלוי בסוג הפוליסה הקיימת.
בתהליך הדרכת הורים/ אימון אישי יש להגיע פעם בשבוע, יום ושעה קבועים אשר נקבעים מראש. לשם הצלחת התהליך יש חשיבות לשמור על רצף מפגשים.
בכל התהליכים שאני מקיימת יש חיסיון מטפל- מטופל וכל מה שנאמר בפגישות חסוי.
ניתן ליצור קשר דרך האתר/ מייל/ הודעת וואטסאפ ואחזור באופן אישי לתיאום פגישה.
תהליך הדרכת הורים הינו תהליך קצר וממוקד המונה עשרה מפגשים. המפגש הראשון הינו אינטייק ואיסוף מידע ובשאר המפגשים מתקיים תהליך של מיפוי הקשיים ומתן כלים מתאימים להתמודדות.
תהליך אימון הינו תהליך של ליווי, העצמה, הצבת מטרות ומימושן. תהליך זה הינו ארוך טווח, כמות המפגשים הינה לפי צורך ודרישה
ניתן לקיים את המפגשים זום או בקליניקה בצפון תל אביב.

מאמרים מומלצים

מי מפחד מכיתה א'?

אני זוכרת את היום הראשון שהבן הבכור שלי עלה לכיתה א' כאילו זה היה אתמול והי עברו קצת יותר מ-16 שנה. ביום הראשון בבית הספר, כאשר נפרדנו הוא בכה ואני בכיתי יותר, הרגשתי כאילו אנחנו נפרדים לחודש ולא לארבע שעות, הרגשתי שאני שולחת אותו לשדה קרב ולא לכיתה עם עוד 28 ילדים מתוקים ובעיקר הרגשתי חוסר וודאות ואיבוד שליטה, פתאום הכל קיבל ממדים אחרים וגדולים, זה כבר לא הגן הקטן והחמוד שהוא היה בו, המבנה של בית הספר היה גדול יותר, עשרות ילדים לא מוכרים התרוצצו לפני הצלצול, מורים רבים התהלכו במסדרונות… ופתאום הכל היה נראה מלחיץ, מפחיד ומדאיג יותר… נשמע דרמטי? אולי, אבל זו הייתה ההרגשה ואני בטוחה שעוד הורים רבים הזדהו איתי.

מעברים במסגרות הלימודיות

בחיים שלנו יש לא מעט טקסי מעבר משמעותיים כגון בר מצווה, צבא, חתונה ועוד. גם המעברים בילדות ובבגרות במסגרת גנים/ בתי ספר הם טקסי מעבר משמעותיים. המעבר מהגן לכיתה א', מבית ספר יסודי לחטיבה, מהחטיבה לתיכון – כל מעבר כזה משמעותי מאד הן עבור הילד/ מתבגר והן עבור ההורים. כל מעבר טומן בחובו לעיתים לא מעט קשיים ונדרשת מהילד/ מתבגר יכולת הסתגלות לשינוי. שינוי הוא לא דבר קל, זה מצריך לצאת מהשגרה, מהמקום המוכר והידוע, להתמודד עם חוסר וודאות, עם דברים בלתי צפויים, לעיתים אף עם חוסר שליטה. כל שינוי, כל מעבר מצריך מהילד/מתבגר לרכוש מיומנויות חדשות, להתמודד עם סיטואציות שלא בהכרח הוא התמודד איתם בעבר ולכן ככל שהוא יהיה מוכן יותר לקראת המעבר יהיה לו קל יותר להסתגל לשינוי ובעזרת הכלים הנכונים נוכל לייצר עבורו חוויית הסתגלות מוצלחת וחיובית.

שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא

מסתבר שלא כל ההורים שמחים וצוהלים לקראת חופשת הפסח. הילדים כבר יצאו לחופש אבל הורים רבים עדיין בשגרת עבודה, עסוקים בהכנות לחג. היציאה של הילדים מהשגרה, החיפוש המתמיד למצוא להם פתרונות תעסוקה והוצאת הכספים הרבה בדרך, לא בדיוק תורמים לתחושת ה-fun והאושר שמלווים למונח "חופשה".